Dámy, trápí Vás kila navíc, zažívací problémy, častá nachlazení nebo chcete Vašemu vaření vdechnout novou inspiraci?

PAK VÁM LUŠTĚNINOVÝ PRŮVODCE POMŮŽE!

Když se ohlédnu pár roků zpět, trápila mě kila navíc, časté rýmy a autoimunitní onemocnění štítné žlázy. Experimentovala jsem s dietami a investovala peníze do drahých doplňků stravy s přáním zhubnout a uzdravit se. 

Přitom cesta k uzdravení a dosažení štíhlé postavy byla jednodušší, než jsem čekala.

KDYŽ JSEM SKUTEČNĚ POROZUMĚLA VÝŽIVĚ A JEJÍMU VLIVU NA ZDRAVÍ, ZAČALY SE DÍT ZÁZRAKY.

Nyní se raduji ze štíhlého a zdravého těla. Autoimunitní onemocnění je již minulostí.

Své zkušenosti s radostí předám i Vám.

NAUČÍM VÁS Z LUŠTĚNIN VYTĚŽIT MAXIMUM, aby i Vám tato drobná zrnka přinesla zázraky do Vašeho života.

LUŠTĚNINOVÝ PRŮVODCE JE UNIKÁTNÍ KNIHOU, KTERÁ SPOJUJE VAŘENÍ S PRAKTICKÝMI TIPY, jak pomocí luštěnin zlepšit trávení, jak posílit imunitu, jak zhubnout bez jojo efektu a jak zatočit s nadýmáním.

Kdo Vás bude luštěninami provázet?

Jmenuji se Mgr. Michaela Šebáková. Jsem certifikovaný výživový specialista, poradce pro rostlinnou stravu, diagnostik tradiční čínské medicíny a také šťastná maminka.

Mou velkou vášní je výživa. Klíčím, fermentuji, kváskuji a experimentuji s luštěninami. Své nadšení a radost z vaření předávám druhým. Ukazuji, jak pomocí luštěnin vařit LEVNĚ, RYCHLE a s MINIMEM PRÁCE. A také, jak díky luštěninám zatočit s přebytečnými kily, jak připravit luštěniny bez nadýmání a jak pomocí luštěnin jednoduše posílit imunitu bez doplňků stravy.

Předám Vám jednoduché tipy a vychytávky, které denně využívám a které se mi osvědčily. Podělím se s Vámi o recepty a také o vlastní zkušeností, aby i Vám výživa co nejlépe sloužila a stala se tím nejlepším pomocníkem a parťákem ve Vašem životě.

Říkáte si…? 

„Míšo, ale já nepotřebuji další kuchařku, těch mám už mraky.“

Luštěninový průvodce není pouhou kuchařkou. Je to KOMPLEXNÍ průvodce luštěninami, který zkvalitní Vaše zdraví, pomůže Vám dostat se na Vaši vysněnou váhu a zatočíte s nadýmáním! 

Dozvíte se, proč samotné namáčení luštěnin nestačí, naučíte se za pomocí luštěnin účinně posílit zažívání a imunitu, přijdete na kloub hubnutí/přibírání s luštěninami, dozvíte se, jak luštěniny připravit u onemocnění štítné žlázy, aj.  

Podělím se s Vámi o recepty a také o moje zkušenosti a praktické vychytávky, které v běžných kuchařkách nenajdete. 

ZKRÁTKA DOSTANETE NADUPANÉHO PRAKTICKÉHO PRŮVODCE, který Vás provede všemi taji luštěnin.

Ebook mně hodně obohatil. Poskytuje bohaté informace potřebné k tomu, abychom luštěniny dokázali připravit tak, aby z nich naše tělo mělo co největší užitek. Za mně skvělá kniha plná poznatků, inspirace a praktických rad. Je napsaná poutavě, lehce, dokázala jsem jí přečíst na jedno posezení. A co je nejdůležitější, namotivovala mně k vyzkoušení skvělých receptů.

Tušili jste, že Vám luštěniny pomohou zatočit s podzimním nachlazením?

K posílení imunity nepotřebujete drahé doplňky stravy. Vystačíte si i se základní potravinou, jako jsou luštěniny! Luštěninový průvodce Vás provede fermentací luštěnin, díky které si připravíte famózní slané a sladké dobroty a navíc uděláte maximum pro Vaše zdraví.

Vaše zdraví sídlí ve střevě. Zakousněte se do luštěnin a dejte mu to nejlepší palivo. 

Odměnou Vám bude podzim bez nachlazení a silná imunita, kterou jen tak něco nerozhodí!

Luštěniny v jídelníčku doma máme, ale nenapadlo mě, jak zásadní a prospěšná je pro většinu luštěnin fermentace. Nadchlo mě proto, že Míša v tomto e-booku nejenom popisuje, jak fermentovat, ale poradí i s výběrem všeho, co k tomu potřebuji. Jsem fakt vděčný, že se ke mně právě tenhle e-book dostal!

Také Vás nebaví jíst pořád to samé dokola? Unavuje Vás nekonečné hledání osvědčených receptů?

VDECHNĚTE VAŠEMU VAŘENÍ NOVOU INSPIRACI!

S Luštěninovým průvodcem si připravíte skvělé hlavní chody, polévky, svačinky do práce a na cesty, a také sladké dezerty! Ano, slyšíte správně. I z luštěnin připravíte výborné buchty a to dokonce BEZ CUKRU a BEZ LEPKU, na kterých si Vy i celá Vaše rodina pochutná. 

Miluje sladké snídané? Nedokážete si představit odpolední kávu bez sladké tečky? Vsaďte na luštěninové (ne)sladkosti. Nešlápnete vedle!

Luštěninový průvodce Vás vybaví recepty, které jste doposud neznali, a také klasikou, která má ten správný šmrnc!

TUŠILI JSTE, ŽE S LUŠTĚNINOVÝM PRŮVODCEM UŠETŘÍTE ČAS?

Již žádné nekonečné hledání receptů a tipů, jak zatočit s nadýmáním! VŠE, CO POTŘEBUJETE VĚDĚT O LUŠTĚNINÁCH, včetně receptů, jsem Vám shrnula do 1 přehledného a uceleného Průvodce za férovou cenu. 

Zapomeňte na nic neříkající omáčku, Luštěninový průvodce jde rovnou k věci, abyste neztráceli čas.

~ ČEKÁ VÁS INSPIRATIVNÍ ČTENÍ OKOŘENĚNÉ AHA MOMENTY ~

E-Book je plný informací o kterých jsem dříve neměla ani tušení. Díky tomuto e-booku si na luštěninách pochutná i manžel, který je doteď nejedl. Kromě užitečných informací jsou v něm i skvělé recepty.

NEDAŘÍ SE VÁM ZHUBNOUT?

Pak je pro Vás Luštěninový průvodce trefou do černého! Velká část knihy je věnovaná hubnutí/přibírání s luštěninami, abyste SNADNO a RYCHLE dosáhli Vaší vysněné váhy

Spočítáte si Váš kalorický příjem pro hubnutí a dozvíte se, jak luštěniny zařadit do jídelníčku, abyste skutečně zhubli a váhu si udrželi.

~ ZAPOMEŇTE NA SÁČKOVÉ DIETY A DRAHÉ DOPLŇKY STRAVY. ~

NAUČÍM VÁS HUBNOUT LEVNĚ A S BĚŽNÝMI POTRAVINAMI! ~

S čím Vám eBook pomůže

Váháte, zda je eBook pro Vás? 

Odpověděli jste alespoň 1x ANO? Pak je eBook pro Vás.

Ještě pro Vás něco mám!

K objednávce ode mě DO 15.10. navíc dostanete 2 DÁRKY ZDARMA.

1. JÍDELNÍČEK SE ŠPETKOU TRADIČNÍ ČÍNSKÉ MEDICÍNY v hodnotě 349 Kč.

Jíte zdravě, ale stejně Vás trápí přebytečná kila, častá nachlazení a únava?

Pak je tento Dárek pro Vás to pravé ořechové! 

2. PŘÍSTUP DO SOUKROMÉ ☆VIP☆ FACEBOOKOVÉ SKUPINY v hodnotě 399 Kč.

Chcete být v komunitě podobně naladěných lidí, jako jste Vy?

Rádi byste měli po ruce BEZPEČNÝ a VLÍDNÝ prostor, kde se mě nebo ostatních luštěninových parťáků můžete na cokoliv doptat?

Naskočte k nám do soukromé online skupiny.

Jaká je cena eBooku?

Celková hodnota balíčku, který se skládá z LUŠTĚNINOVÉHO PRŮVODCE + JÍDELNÍČKU s TČM + VSTUPU DO SOUKROMÉ SKUPINY JE 1 192 Kč.

VY PLATÍTE JEN 444 Kč.

Zbytek máte ode mě jako DÁREK ZDARMA.

VYUŽIJTE ŘÍJNOVÉ AKCE!

Možná Vám teď běží hlavou...

„Míšo, ale já nepotřebuji další kuchařku. S luštěninami sem tam vařím a o zdravé výživě toho znám již mraky. 

Ale i tak nevím, co pořád vařit. Točím stejná luštěninová jídla stále dokola a luštěniny mne nadýmají. Také bych ráda zhubla, ale pořádně nevím, kolik toho jíst a co jíst. Osvědčené rady a nová luštěninová inspirace by mi přišly vhod.

Moje odpověď:

Vy nepotřebujete pouhý sborník receptů, ale komplexní příručku, která Vám odhalí špičku ledovce. Luštěninový průvodce se pro Vás stane praktickým parťákem a pomocníkem, který zjednoduší a zefektivní Vaše vaření. Naučíte se vařit luštěniny BEZ NADÝMÁNÍ, ZHARMONIZUJETE ZAŽÍVÁNÍ, POSÍLÍTE IMUNITU A NAUČÍTE SE HUBNOUT S LUŠTĚNINAMI.

A Vaše vaření provoníte novou inspirací.

Zkrátka dostanete nadupaného pomocníka, který pro Vás bude nekonečnou studnicí inspirace a praktických tipů.

Od Míši mám již ebook Fofr menu, takže volba tohoto dalšího ebooku byla jasná. Velice oceňuji, jakým způsobem je ebook napsán, jsou zde pouze důležité informace a fakta, takže se neztrácíte v hromadě textu, ale i tak Vám ebook předá veškeré potřebné a nezbytné informace, pro mě naprosto ideální.
Kateřina Kučírková

Garance vrácení peněz 30 dní je samozřejmostí. Pokud zjistíte, že jste čekali něco jiného a informace z eBooku nejsou pro Vás přínosné, vrátím Vám peníze zpět bez jakýkoliv otázek. Máte na to 30 dní od zakoupení eBooku. 

Nemáte co ztratit, můžete jen získat!

Reference od čtenářů

Luštěniny máme doma poměrně v oblibě, ale nikdy mě nenapadlo, že jejich pouhým uvařením naše tělo spoustu užitečných živin nevyužije. Proto jsem ráda za eBook Luštěniny zdravě a bez nadýmání, kde Míša přehledně a srozumitelně vysvětluje, jak na fermentaci a přípravu luštěnin, aby byly užitečným doplňkem zdravého jídelníčku. A přiložené recepty jsou důkazem, že ani při přípravě fermentovaných luštěnin nemusíte trávit hodiny v kuchyni, a přesto uvaříte chutné a zdravé jídlo.
Martina Vopičková Pilková
Zdravé stravování řeším už nějaký pátek a luštěniny v jídelníčku doma máme, ale nenapadlo mě, jak zásadní a prospěšná je pro většinu luštěnin fermentace. Nadchlo mě proto, že Míša v tomto e-booku nejenom popisuje, jak fermentovat, ale poradí i s výběrem všeho, co k tomu potřebuji. Nekončí navíc jenom u toho, ale přidává i jednoduché a fakt chutné recepty, dokonce odkazy na nákup dalších kvalitních a levných surovin, které se k luštěninám hodí. Neříkám, že jsem úplný odborník na stravu, ale tenhle e-book naší rodinu rozhodně posunul ke zdravějším každodenním návykům, luštěniny teď mám ještě radši, a jsem fakt vděčný, že se ke mně právě tenhle e-book dostal!
E-Book je plný úžasných informací o kterých jsem dříve neměla ani tušení. Díky tomuto e-booku si na luštěninách pochutná i manžel, který je doteď nejedl. Z e-booku čiší chuť i zdraví na první pohled. Kromě užitečných informací jsou v něm i skvělé recepty. Doporučuji hlavně čočkové palačinky.
Patřila jsem mezi ten typ lidí, kteří jedí luštěniny spíše sporadicky. Rozhodla jsem se, že začnu více přemýšlet o jídle a postupně zařadím zdraví prospěšné suroviny do mého jídelníčku. K tomu se mi bezvadně hodil ebook o luštěninách, které jsem se rozhodla do jídelníčku zařazovat jako první. Od Míši mám již ebook Fofr menu, takže volba tohoto dalšího ebooku byla jasná. Vůbec jsem netušila, že existuje něco jako fermentace luštěnin, slovo fermantace mám spojeno pouze s kvašením zeleniny, proto pro mě bylo velikým překvapení, že fermentovat se dají i luštěniny. V ebooku je velice dobře popsáno, jak taková fermantace probíhá, co je k ní potřeba a hlavně, jak je pro nás prospěšná. Zjistila jsem, že to vlastně není žádná věda a zvládne ji úplně každý, takže vzhůru do toho! Co jsem velice přivítala bylo, že v knize jsou i recepty, které jsou z volně dostupných surovin a nad jejich přípravou nestrávíte celý den. V blízké době se chystám vyzkoušt čočkový dhal. Osobně velice oceňuji, jakým způsobem je ebook napsán, jsou zde pouze důležité informace a fakta, takže se neztrácíte v hromadě textu, ale i tak Vám ebook předá veškeré potřebné a nezbytné informace, pro mě naprosto ideální. Na závěr použiju hlášku Homera Simpsona: "Už nikdy nenudu jíst fazole ..... jů hrášek!"
Kateřina Kučírková
Ebook mně hodně obohatil. Poskytuje bohaté informace potřebné k tomu, abychom luštěniny dokázali připravit tak, aby z nich naše tělo mělo co největší užitek. Za mně skvělá kniha plná poznatků, inspirace a praktických rad do života s luštěninami. Je napsaná poutavě, lehce, dokázala jsem jí přečíst na jedno posezení. A co je nejdůležitější, namotivovala mně k vyzkoušení skvělých receptů, které nabízí a moc se na to těším.

Nečekejte na další zítra a objednejte si Luštěninového průvodce ještě dnes.

BRZY SI ZA TOTO ROZHODNUTÍ PODĚKUJETE.