Harmonie na talíři

Harmonie na talíři

Nadýmají Vás luštěniny?

Rádi byste se s chutí zakousli do luštěnin, aniž byste se museli bát, že dojde k trapné situaci v práci nebo na cvičení? 🙂

Začtěte se do LUŠTĚNINOVÉHO PRŮVODCE a zatočte s nadýmáním ještě dnes! 

Jíte-li luštěniny jen v bezpečí domova, nejste jediní. Přiznám se, že i já jsem se roky vyhýbala luštěninám. I přes to, že jsem je milovala, po fazolovém guláši jsem si i já vždy připadala jak vzducholoď. A jelikož cvičení a open-space kancelář plná kolegů byly mým denním chlebem, luštěninové pochoutky jsem si raději nechávala až na víkend. 

Říká se: Odvážným štětí přeje, ale v tomto případě fakt riskovat nechcete :-).

Jelikož jsem velký milovník luštěnin a rostlinné stravy, dlouho jsem pátrala po řešení.  A víte co? Povedlo se!

Experimentovala jsem s přípravou luštěnin do doby, než jsem přišla na osvědčený a ověřený způsob, jak luštěniny připravit BEZ NADÝMÁNÍ. 

 Díky jednoduchým tipům a vychytávkách se dnes již můžu s naprostým klidem zakousnout do luštěnin a to kdykoliv a kdekoliv. Netrápí mne zažívací potíže, nadýmání a plynatost. A s radostí tyto vychytávky naučím i Vás.

 

Ať už nadýmání trápí Vás, Vaše muže nebo děti, Luštěninový průvodce Vám pomůže!

Čeká Vás…

47 stran praktických tipů a návodů 
(připravíte jakékoliv luštěniny bez nadýmání, dozvíte se, s jakými druhy je nejlepší začít, podpoříte zažívání a střevní mikrobiom, zařadíte luštěniny do dětského jídelníčku bez bolení bříška, dostanete tipy na levné a kvalitní produkty potřebné k přípravě luštěnin bez nadýmání, aj.)

80 stran skvělých receptů
15 stran o hubnutí/přibírání s luštěninami

A také mnoho stran s… 

překvapujícími zajímavostmi
AHA momenty

Kdo Vás bude provázet

Jmenuji se Mgr. Michaela Šebáková. Jsem certifikovaný výživový specialista, diagnostik tradiční čínské medicíny a také šťastná maminka.

Mou velkou vášní je výživa. Klíčím, fermentuji, kváskuji a experimentuji s luštěninami. Své nadšení a radost z vaření předávám druhým. Ukazuji, jak pomocí luštěnin vařit LEVNĚ, RYCHLE a s MINIMEM PRÁCE. A také, jak díky luštěninám zatočit s přebytečnými kily, jak je připravit bez nadýmání a jak pomocí luštěnin posílit imunitu bez doplňků stravy.

Předám Vám jednoduché tipy a vychytávky, které sama denně využívám a které se mi osvědčily. Podělím se s Vámi o recepty a také o vlastní zkušeností, aby i Vám výživa co nejlépe sloužila a stala se tím nejlepším pomocníkem a parťákem ve Vašem životě.

Prostřednictvím Průvodce Vás provedu výživou tak, že luštěniny už pro Vás nikdy nebudou jen obyčejná zrnka, ale cenné klenoty tisíce chutí, barev a vůní. Podělím se s Vámi o recepty a také o moje know-how a praktické vychytávky, které v běžných kuchařkách nenajdete. 

S čím Vám eBook pomůže

Čeká Vás pořádná dávka luštěninové inspirace v podobě praktických tipů a receptů. Také se s Vámi podělím o tipy na levné a kvalitní produkty, které využijete nejen při vaření s luštěninami.

Zkrátka, nedostanete jen kuchařku, ale nadupaného Průvodce, který se stane Vaším velkým pomocníkem a parťákem, který Vás krok za krokem provede všemi taji luštěnin.

Váháte, zda je eBook pro Vás? 

Odpověděli jste alespoň 1x ANO? Pak je eBook pro Vás:-).

Garance vrácení peněz 30 dní je samozřejmostí. Pokud zjistíte, že jste čekali něco jiného a informace z eBooku nejsou pro Vás přínosné, vrátím Vám peníze zpět bez jakýkoliv otázek. Máte na to 30 dní od zakoupení eBooku.  

Míšo, proč bych si měl(a) eBook kupovat, když si můžu vše vygooglit zadarmo...?

Ano, luštěninové recepty a informace k fermentaci naleznete i na internetu. Rovněž tam najdete zavádějící informace vytržené z kontextu a bohužel i nesmysly. V eBooku najdete ověřené informace na 1 místě společně s vysvětlivkami a praktickými ukázkami a to včetně nepovedené fermentace, abyste nikdy nemuseli tápatVeškeré know-how Vám předávám na základě získaných vědomostí z odborných výživových školení, seminářů, z dlouhého hledání informací v knihách a na internetu a z vlastního experimentování v kuchyni. 

Testovala jsem, co funguje a co ne, ABYSTE SE VYHNULI PŘEŠLAPŮM, KTERÝMI JSEM SI SAMA PROŠLA. Metodu pokus/omyl jsem provedla za Vás, aby se k Vám dostaly jen funkční a mnohokrát vyzkoušené postupy a návody. 

Vy googlit nemusíte, ani nemusíte investovat peníze a čas do drahých výživových kurzů, vše potřebné jsem Vám přehledně a srozumitelně sepsala do jednoho uceleného eBooku za férovou cenu.

Jaká je cena eBooku?

VYBERTE SI VÁŠ BALÍČEK NA MÍRU A VYUŽIJTE SPECIÁLNÍ NABÍDKY S DÁRKEM!

1. LUŠTĚNINOVÝ ZAČÁTEČNÍK

 444 Kč

AKCE      

2. LUŠTĚNINOVÝ PROFÍK

nejoblíbenější balíček mezi čtenáři

1212 Kč  DNES JEN ZA 777 Kč

3. VIP LUŠTĚNINOVÝ BOHÉM

2 555 Kč

Ještě pro Vás něco mám!

Ke každé zakoupené variantě ode mě dostanete navíc DÁREK ZDARMA v hodnotě 349 Kč.

JÍDELNÍČEK SE ŠPETKOU TRADIČNÍ ČÍNSKÉ MEDICÍNY

Jíte zdravě, ale stejně Vás trápí přebytečná kila, častá nachlazení a únava?

Pak je tento Dárek pro Vás to pravé ořechové! 

Jste zklamaní, že je jen elektronická verze?

A co když to pro Vás znamená výhodu navíc oproti tištěné knize?

EBook prochází aktualizacemi. Nejnovější proběhla v únoru 2024. Jelikož je pro mě důležité, abyste se cítili opečováváni, pokud proběhne aktualizace eBooku, novou elektronickou verzi dostanete ode mě jako DÁREK ZDARMA.

Věřím, že po přečtení Průvodce budete výživu a luštěniny vnímat jinak. S větší láskou, s větší úctou a s dětským nadšením. 

Bude to jízda plná aha momentů, díky které už nikdy nebudete pohlížet na výživu a zejména luštěniny stejně.

Reference

Zdravé stravování řeším už nějaký pátek a luštěniny v jídelníčku doma máme, ale nenapadlo mě, jak zásadní a prospěšná je pro většinu luštěnin fermentace. Nadchlo mě proto, že Míša v tomto e-booku nejenom popisuje, jak fermentovat, ale poradí i s výběrem všeho, co k tomu potřebuji. Nekončí navíc jenom u toho, ale přidává i jednoduché a fakt chutné recepty, dokonce odkazy na nákup dalších kvalitních a levných surovin, které se k luštěninám hodí. Neříkám, že jsem úplný odborník na stravu, ale tenhle e-book naší rodinu rozhodně posunul ke zdravějším každodenním návykům, luštěniny teď mám ještě radši, a jsem fakt vděčný, že se ke mně právě tenhle e-book dostal!
Patřila jsem mezi ten typ lidí, kteří jedí luštěniny spíše sporadicky. Rozhodla jsem se, že začnu více přemýšlet o jídle a postupně zařadím zdraví prospěšné suroviny do mého jídelníčku. K tomu se mi bezvadně hodil ebook o luštěninách, které jsem se rozhodla do jídelníčku zařazovat jako první. Od Míši mám již ebook Fofr menu, takže volba tohoto dalšího ebooku byla jasná. Vůbec jsem netušila, že existuje něco jako fermentace luštěnin, slovo fermantace mám spojeno pouze s kvašením zeleniny, proto pro mě bylo velikým překvapení, že fermentovat se dají i luštěniny. V ebooku je velice dobře popsáno, jak taková fermantace probíhá, co je k ní potřeba a hlavně, jak je pro nás prospěšná. Zjistila jsem, že to vlastně není žádná věda a zvládne ji úplně každý, takže vzhůru do toho! Co jsem velice přivítala bylo, že v knize jsou i recepty, které jsou z volně dostupných surovin a nad jejich přípravou nestrávíte celý den. V blízké době se chystám vyzkoušt čočkový dhal. Osobně velice oceňuji, jakým způsobem je ebook napsán, jsou zde pouze důležité informace a fakta, takže se neztrácíte v hromadě textu, ale i tak Vám ebook předá veškeré potřebné a nezbytné informace, pro mě naprosto ideální. Na závěr použiju hlášku Homera Simpsona: "Už nikdy nenudu jíst fazole ..... jů hrášek!"
Kateřina Kučírková
E-Book je plný úžasných informací o kterých jsem dříve neměla ani tušení. Díky tomuto e-booku si na luštěninách pochutná i manžel, který je doteď nejedl. Z e-booku čiší chuť i zdraví na první pohled. Kromě užitečných informací jsou v něm i skvělé recepty. Doporučuji hlavně čočkové palačinky.
Luštěniny máme doma poměrně v oblibě, ale nikdy mě nenapadlo, že jejich pouhým uvařením naše tělo spoustu užitečných živin nevyužije. Proto jsem ráda za eBook Luštěniny zdravě a bez nadýmání, kde Míša přehledně a srozumitelně vysvětluje, jak na fermentaci a přípravu luštěnin, aby byly užitečným doplňkem zdravého jídelníčku. A přiložené recepty jsou důkazem, že ani při přípravě fermentovaných luštěnin nemusíte trávit hodiny v kuchyni, a přesto uvaříte chutné a zdravé jídlo.
Martina Vopičková Pilková
Ebook mně hodně obohatil. Poskytuje bohaté informace potřebné k tomu, abychom luštěniny dokázali připravit tak, aby z nich naše tělo mělo co největší užitek. Za mně skvělá kniha plná poznatků, inspirace a praktických rad do života s luštěninami. Je napsaná poutavě, lehce, dokázala jsem jí pšečíst na jedno posezení. A co je nejdůležitější, namotivovala mně k vyzkoušení skvělých receptů, které nabízí a moc se na to těším.

Nečekejte na další „zítra“ a zatočte s nadýmáním JEŠTĚ DNES.

Jste připraveni?