Harmonie na talíři

Harmonie na talíři

Objednávka

LUŠTĚNINOVÝ MISTR

Už jen pouhý krok a FOFR jízda začíná… Připraveni? 🙂

Od té doby, co mám doma luštěninového fofr průvodce se u nás doma neustále něco fermentuje a lednice je plná luštěnin. Nikdy bych nevěřila, že manžel bude jíst fazole i čočku a mnohdy to ani nepozná 🙂. Dříve když jsem nevěděla co uvařit, sáhla jsem po těstovinách. Dnes sáhnu po luštěninách a mám skvělý pocit z dobrého hodnotného jídla bez lepku. Je skvělé, když dětem upečete buchtu, která jim chutná a přitom tam není ani mouka ani cukr. (Recepty na pečení najdete v hlavním luštěninovém průvodci, který je mimochodem úplně boží). Pokud si chcete zpestřit jídelníček a pochutnat si tak tohodle průvodce musíte mít.
Fofr luštěninový průvodce je opět další povedený ebook od Michaely. Čtení mě bavilo a recepty okouzlily. Konečně jsem si troufla na přípravu luštěnin i jinak než hodinovým vařením v hrnci. A povedlo se hned napoprvé. Kdo má jenom trochu rád luštěniny, tento ebook musí mít. 🙂
Tento ebook je skvely sprievodca lusteninami. Konecne som uz nemusela hladat vo viacerych knihach, ako poriadne uvarit zdrave a chutne jedlo z lustenin. Velmi ocenujem, ze si viem jedlo prisposobit aj na bezlepkovu a bezlaktozovu verziu. Vizualny efekt ebooku je taky krasny a hravy, ze som si ho hned vytlacila a teraz je ebook sucastou mojej kucharskej zbierky knih.
Luštěniny patří mezi naši pravidelnou součást jídelníčku. Ale spíše jako taková ta klasika, čočková polévka, hrachová kaše nebo chilli con carne. V e-booku mě potěšila část o vaření v tlakovém hrnci. Ten používám a vždycky mám luštěniny rozvařené, protože jsem čas vaření nikdy neodhadla a měla jsem pocit, že se musí vařit minimálně třeba 40 minut. Teď už budou perfektní! Taky už mám koupené těstoviny z červené čočky a těším se, že z nich recept hned tento týden vyzkouším. A postupně všechny ostatní. Lívance z čočkové mouky mě zajímají ze všeho nejvíc!
Andrea Moravcová
Učitelka zpěvu a hry na klavír
Luštěniny patří mezi naši pravidelnou součást jídelníčku. Ale spíše jako taková ta klasika, čočková polévka, hrachová kaše nebo chilli con carne. V e-booku mě potěšila část o vaření v tlakovém hrnci. Ten používám a vždycky mám luštěniny rozvařené, protože jsem čas vaření nikdy neodhadla a měla jsem pocit, že se musí vařit minimálně třeba 40 minut. Teď už budou perfektní! Taky už mám koupené těstoviny z červené čočky a těším se, že z nich recept hned tento týden vyzkouším. A postupně všechny ostatní. Lívance z čočkové mouky mě zajímají ze všeho nejvíc!

Potřebujete pomoct s objednávkou?

Napište mi na info@michaelasebakova.cz

Kontakt       Ochrana osobních údajů       Obchodní podmínky